S 1. 9. 2020 je odjava in prijava na prehrano možna preko eAsistenta. Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.20 ure za isti dan preko zavihka Prehrana na spletni strani eAsistenta za starše.

Prijave in odjave tako preko elektronske pošte ali telefonske številke NISO VEČ MOŽNE.

Učence, za katere ste starši ob prijavi na začetku šolskega leta izbrali možnost občasne prijave na posamezni obrok, jih lahko tekom leta sami prijavite ali odjavite od prehrane. Prijavite jih lahko za en dan, več dni ali cel mesec. V tem primeru morate označiti vse dni, za katere prijavljate učenca na kosilo ali popoldansko malico.

Če občasne prijave niste izbrali, potem otroka ne morete prijaviti sami, temveč morate enodnevno prijavo za določen dan sporočiti preko telefona ali elektronske pošte. Če gre za občasno prijavo za daljše obdobje, morate ponovno oddati obrazec prijave na prehrano.

Storitev je na voljo tako za osnovi kot plus paket, uporaba pa je v obeh primerih za starše brezplačna. Modul omogoča tudi vpogled v evidenco tipa prehrane, odjav/prijav, subvencijo prehrane ter trenutni in mesečni znesek za obroke.

Kratka navodila za navigacijo znotraj modula:

  1. Prijavite se v sistem eAsistenta.
  2. Izberete zavihek Prehrana.
  3. Izberite ustrezen datum (najprej teden in nato ustrezni dan).
  4. Izberite obrok, ki ga želite prijaviti oziroma odjaviti.
  5. Kliknite možnost: odjava ali prijava.
  6. Odjava/prijava na obrok se bo upoštevala, če bo oddana do 8.20 ure za isti dan.
  7. Odjavo/prijavo lahko uredite tudi za izbrane dneve vnaprej za celo šolsko leto.

Slikovno gradivo za pomoč za prijavo/odjavo od obroka:

Klikni na sliko za povečavo.

V primeru težav pri prijavi/odjavi od obroka smo dosegljivi:

V primeru, da želite učenca prijaviti/odjaviti od posameznega obroka za celotno šolsko leto ponovno izpolnite obrazec za prijavo/odjavo prehrane in jo oddate v tajništvu ali pošljete na elektronski naslov: prehrana@ostpavcka.si

 

OBRAZEC – Prijava na prehrano 2023/2024

OBRAZEC – Odjava od prehrane 2023/2024

Dostopnost