Za vas smo pripravili neobvezno športno aktivnost POT POD NOGE,saj je zelo pomembno, da se vsak dan ukvarjamo s športom. Pri njej boste nabirali kilometre, krepili zdravje, razvijali vzdržljivost in izboljšali svoje počutje. Cilj, ki ga želimo doseči z njo je, da vsak posameznik v dveh tednih (od 21. 12. 2020 do 3. 1. 2021) prehodi razdaljo maratona (42,195 km). K sodelovanju vabimo učence, starše in zaposlene na šoli. Več o aktivnosti v video navodilih:

PRIJAVA

1. KORAK

Vsi tisti, ki se boste odločili za sodelovanje pri gibalnem izzivu POT POD NOGE, izpolnite prijavnico, v katero boste vpisali vse zahtevane podatke, ki so potrebni, da boste lahko dostopali do preglednice, kamor boste nato vpisovali prehojene kilometre.

Povezava do prijavnice: https://forms.gle/is9MeoheyuDHFo5K8 *

(* Člani istega gospodinjstva se vpišete vsi naenkrat – z eno elektronsko pošto.)

2. KORAK

Ko boste v prijavnico vnesli vse zahtevane podatke, vas bomo v najkrajšem možnem času dodali med uporabnike preglednice (do takrat je ta za neregistrirane zaprta).

V preglednico boste vpisali svoje ime in priimek, razred ter pod ustrezen datum število kilometrov, ki jih boste tisti dan prehodili. Kilometri, ki jih boste vpisovali pod različne datume, se vam bodo samodejno seštevali v stolpcu na desni strani. Podatke o prehojenih kilometrih boste lahko v preglednico vnašali sproti ali za nazaj. Ob tem boste lahko spremljali, kako pri izzivu Pot pod noge napredujejo tudi ostali sodelujoči.

Povezava do preglednice: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vhnDNVX_ewJX4lpkDNGjP3mT39ChXkIRzbUkCqRutpw/edit?usp=sharing

Na pohodih upoštevajte vsa varnostna priporočila, ki so trenutno v veljavi. Prosimo, da vpisujete le resnično prehojene kilometre.

Dostopnost